NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Duration: 05:20

MP3 size: 05.20 MB

Lirik NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo
Kahanan uripku bedo karo impianku
Durung biso nyenengke kabeh keluargaku
Sing kepengen nglakoni urip kepenak
Ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak
Pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
Senajan roso meri kuwi ono ning ati
Rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
Sing penting diparingi sehat
Lan nyembadani
Duh gusti pangeran
Tulung paringi dalan
Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
Pengen tak buktekke
Nek aku ra sepele
Senajan kahanane koyo ngene
(chorus)
Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo
Pancen uwis garise uripe dewe dewe
Sugih kere ning ngarepe gusti
Raono bedane
Akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
Teko pasrah karo gusti
Luwih gede balesane
Di akehi dongane di akehi syukure
Jarene wongtuo mbiyen
Urip gur nggo mampir ngombe
Kulo nderek kersane
Ajeng pripun saene
Mugi mugi gusti ngijabahi kabeh dongane
Duh gusti pangeran
Tulung paringi dalan
Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan
Pengen tak buktekke
Nek aku ra sepele
Senajan kahanane koyo ngene
(chorus)
Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo
Pasukan anti prei
Budal nggolek rejeki
Kerjo wani rekoso
Ben uripku sesok mulyo
Ra peduli omongan
Tanggunganku bulanan
Anak bojo ro wongtuo
Kabeh kuwi semangatku kerjo
Home