Nella Kharisma - Aku Dewean

Duration: 04:55

MP3 size: 04.55 MB

Lirik Nella Kharisma - Aku Dewean

Sepine wengi aku ngenteni
Perihe ati sing tak rasakne
Tanpo sebab kowe
Ninggal aku dewean ono kene
Sadar aku sadar
Aku mung pelampiasan
Disaat kau butuhkan
Kowe mung teko gawe marem atiku
Sejenak kau pergi tinggalkanku
Kudu tak trimo yen iki dalane
Tresnamu bedo ati bedo lambe
Mergo neng kono we ono liyane
Aku permisi cukop semene wae
Home