Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto MP3

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Duration: 05:29

MP3 size: 05.29 MB

Lirik Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
Tembang iki tak gawe mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
Home