Download Lagu Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati MP3

Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

Duration: 05:20

MP3 size: 05.20 MB

Lirik Nella Kharisma - Kangen Setengah Mati

Yoro anane tekan riko
Mulo iku hang sun anteni
Yoro sucine welas riko
Hang isun simpen nong ati
Jeru rasane jero dodo
Ngerendem roso welas iki
Sing kuat awak isun nyonggo
Kangen hang setengah mati
Yo nong riko, yo nong riko huuu
Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko
Jeru rasane jero dodo
Ngerendem roso welas iki
Sing kuat awak isun nyonggo
Kangen hang setengah mati
Yo nong riko, yo nong riko huuu
Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko
Mergane riko hang sun aboti
Ring kono diubengi macem werno kembang
Dadine bimbang rasane ati
Isun sing biso kelangan riko
Home