Download Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan MP3

Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan

Duration: 04:52

MP3 size: 04.52 MB

Lirik Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan

Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku
Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah seng tak gugu
Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu
Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu
Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu
Tretes sing dadi kenangan
Nalikane andum katresnan
Sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
Ademe howo nggeget ning lambeku
Kelingan manis esemu
Dekik pipi nambah kangenku
Tresnoku lan tresnomu
Nyawiji tanpo kelu
Roso pisah sing tak gugu
Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng vila nomer satu
Padang sinar rembulan sing dadi saksi bisu
Kok aras pipiku aku pasrah sliramu
Tretes dadi kenangan sing dadi saksi bisu
Iling janji manismu neng villa nomer satu
Gusti kuatno atiku, gusti sabarno atiku
Tresnoku sing tak jogo nganti tekan balimu
Tresnomu sing tak tunggu nganti tekan balimu
Home