Download Lagu Ngangen - Anggun Pramudita (Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi) MP3

Ngangen - Anggun Pramudita (Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi)

Duration: 05:20

MP3 size: 05.20 MB

Lirik Ngangen - Anggun Pramudita (Cover Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi)

Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko
Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu
Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun
Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni
Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Nong sepine angin wengi
Isun rasakno kangen iki
Kangen hang keliwat jeru
Nong awak riko, nong awak riko
Nong sepine angin dalu
Nggarai sun sing biso turu
Suwi sing tau ketemu
Suwi sing tau ketemu
Masio moto iki merem
Sing biso ndeleng tapi ngerasakaken
Welas isun tolong rungokaken
Jeritan suworo ati nisun
Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni
Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Isun biso ngangen mergo welas
Isun biso ngangen mergo sayang
Gusti sampekno salam iki
Isun mageh ngenteni
Jaluk tulung ojo dibaleni
Roso loro hang koyo gedigi
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Cukup isun baen hang ngerasakaken
Home