Download Lagu Rosoku - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi MP3

Rosoku - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi

Duration: 04:11

MP3 size: 04.11 MB

Lirik Rosoku - Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi

Sayang tulong rungokno
Aku pengen ngomongke roso
Roso gede tresnoku
Roso wedi kehilanganmu
Among kowe sing tak karepke
Rabakal ono sing liyane
Ora ono sing misahake
Tresno selawase
Reff:
Sayang jogonen tresno iki ojo mblenjani
Janji jani setio tekane mati, Ojo ngelarani
Sayang aku ora bakal mbagi ati iki
Mong kowe siji sing paling tak tresnani
Aku rangapusi, Mong kowe ning ati
Home