Download Lagu Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (Dj Santuy) MP3

Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (Dj Santuy)

Duration: 05:28

MP3 size: 05.28 MB

Lirik Safira Inema - Pengen Nangis Tapi Isin (Dj Santuy)

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Yen tak rasakke jebule kok seje
Rapodo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Kebangeten nggonmu nyikso atiku
Wes kadung sayang, kowe malah ngilang
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
Pepes awakku, ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin
Home