Download Lagu Syahiba Saufa ft. James Ap - Kelimis (Keliwat Manis) MP3

Syahiba Saufa ft. James Ap - Kelimis (Keliwat Manis)

Duration: 04:48

MP3 size: 04.48 MB

Lirik Syahiba Saufa ft. James Ap - Kelimis (Keliwat Manis)

Keringet adem wayah bengi
Dudu ulan dudu lintang hang ngancani
Wekas welas hang isun kirim No
Iku nyoto tulus njero Dodo
Seru senenge njero ati
Naliko isun lan riko dadi siji
Welas hang wis nyoto-nyoto ono
Mugo sun lan riko biso podo njogo
Keliwat manis sun rasakno keliwat manis
Sing keneng di ibaratno hang sun roso
Keliwat seneng nong ati keliwat seneng
Sing keroso sampek netes banyu moto
Kesuwun kanggo riko
Hang biso nerimo
Rogo hang sing sempurno
[musik]
Seru senenge njero ati
Naliko isun lan riko dadi siji
Welas hang wis nyoto-nyoto ono
Mugo sun lan riko biso podo njogo
Keliwat manis sun rasakno keliwat manis
Sing keneng di ibaratno hang sun roso
Keliwat seneng nong ati keliwat seneng
Sing keroso sampek netes banyu moto
Kesuwun kanggo riko
Hang biso nerimo
Rogo hang sing sempurno
Home