Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni

Duration: 05:02

MP3 size: 05.02 MB

Lirik Woro Widowati - Ikhlas Ngenteni

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekake sak kabehane
Tansah bungah rasane
iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe
Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan
Pertama weruh kowe
Esemmu ngelalekake sak kabehane
Tansah bungah rasane
iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe
Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan
Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan
Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti
Opo kabeh seng wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe
Aku ikhlas ngenteni kowe
Home